2014 m. Lietuvos motociklų sporto federacijos šventinis apdovanojimų vakaras


2014 m. lapkričio 8 dieną 15.30 val. Kaune, pramogų klube „RENGINIŲ OAZĖ” (Baltų pr.16, Kaunas, ) įvyks Lietuvos motociklų sporto federacijos iškilmingas čempionų ir prizininkų apdovanojimų vakaras. Pagerbsime motociklų sportui nusipelniusius žmones, rėmėjus, skelbsime metų nominantus. Jūsų lauks linksma, nuotaikinga šventinė programa, smagi šokių aikštelė.
Renginio programa:
15.30 -18.30 val. Čempionų ir prizininkų apdovanojimai.
19.00 – 24.00 val. Šventinė vakaro programa, kuri nepaliks abejingų. Aprangos kodas : Kokteilinis, Vakarinis
Nuo 15.30 val. į pramogų centre „RENGINIŲ OAZĖ” vyksiantį iškilmingą Lietuvos motociklų sporto šakų čempionų, prizininkų ir laimėtojų apdovanojimų vakarą – visi Lietuvos čempionatų bei taurių nugalėtojai ir prizininkai, enduro ralio „Pabradė 2014″ nugalėtojai ir prizininkai, pagal patvirtintus komisijų sąrašus į renginį bus kviečiami nemokamai.
Visų motociklų sporto šakų apdovanojamuosius lydintiems asmenims, šventinės programos kaina vienam žmogui 35 lt. Į renginio kainą įskaičiuota renginio šventinė programa, saldus stalas. Užkandžiai, karštieji patiekalai, gaivieji, stiprieji gėrimai užsakomi ir apmokami vietoje savo nuožiūra.
Išankstinė registracija ir apmokėjimas už renginį privalomas. Registracija ir apmokėjimas iki lapkričio 6 dienos. Apmokėjimas pavedimu į LMSF atsikaitomąją sąskaitą LT05 7300 0101 2926 5561 Swedbank, mokėjimo paskirtyje nurodant „Už renginį”. Dėl išankstinės registracijos kreiptis i LMSF sekretoriatą el.paštu giedrė.lmsf@gmail.com arba tel.nr +3706 8575455-Giedrė.
Įsigijusiems kvietimus ir užsiregistravusioms komandoms bus rezervuojamos vietos prie staliukų.
RENGINIO ŠVENTINĖJE PROGRAMOJE 


Grupės “16Hz” vardo gimimas skaičiuojamas nuo 1994 metų lapkričio mėnesio, kada buvo išleista pirmoji garso kasetė pavadinimu “Jei pavargai…” Šį rudenį sukanka 20 metų kaip grupė aktyviai koncertuoja.
Tai progai pažymėti Jums dovanojame jubiliejinį „ 16Hz” koncertą, kurio metu grupės nariai su savo atliekamomis dainomis ir įvaizdžio scenoje pokyčiais sugrįš į 1994-uosius metus ir keliaus per du dešimtmečius iki šių dienų.
Jei iš „16Hz” atimsime 20 metų – kas tada bus?
Sužinokite atsakymą lapkričio 8 d. 19 val. jubiliejiniame „16Hz” koncerte. Jis vyks Lietuvos Motociklų sporto federacijos šventiniame apdovanojimų vakare, Kaune „Renginių oazėje” (Baltų pr. 16). Ir tai tik viena iš Jūsų laukiančių renginio programos linksmybių!